search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Βόλος: Χτύπησε ηλικιωμένη και τον γιο της επειδή παραπονέθηκαν για δυνατή μουσική

07.11.2020 14:43
Βόλος: Χτύπησε ηλικιωμένη και τον γιο της επειδή παραπονέθηκαν για δυνατή μουσική - Media

 

Ακριβά πλήρωσε την αντίδρασή του να επιτεθεί και να χτυπήσει μια 79χρονη και τον 50χρονο γιο της, ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, επειδή του παραπονέθηκαν ότι έπαιζε δυνατά μουσική. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 37χρονο, που εκπροσωπήθηκε δια συνηγόρου, σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί, στις 7 Οκτωβρίου 2016, σε Δημοτική Ενότητα κοντά στο Βόλο. Η ηλικιωμένη και ο γιος της παραπονέθηκαν στον καταστηματάρχη ότι έπαιζε δυνατά μουσική, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να χτυπήσει την ηλικιωμένη με κλωτσιά στο στήθος, η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάκωση θώρακα, κάκωση ώμου και να χτυπήσει και στο γόνατο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατά του 50χρονου γιου της, επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, στο δεξί μάτι, στη μύτη και στη γνάθο, τον έριξε στο έδαφος και τον έσυρε, προκαλώντας του κακώσεις στο κεφάλι, στον θώρακα και στην πλάτη.

Η συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε μετατροπή της κατηγορίας σε όλως ελαφρά ή απλά σωματική βλάβη, αίτημα που απέρριψε το Δικαστήριο. Τελικά ο 37χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18μηνών για τις βλάβες που προκάλεσε στον καθένα από τους παθόντες και σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών.

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:24