search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:33
MENU CLOSE

«Άγριες Μέλισσες»: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελένη μετά τον πυροβολισμό της

08.11.2020 08:40
«Άγριες Μέλισσες»: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελένη μετά τον πυροβολισμό της - Media

 

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», καθώς σύμφωνα με το youweekly.gr, η Ελένη θα δεχθεί ένα χτύπημα που θα την κάνει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και η Δρόσω με τον Λάμπρο θα μείνουν έντρομοι μόλις το μάθουν.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασής της, η Ελένη δέχεται μια σφαίρα με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει και η ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή! Το άσχημο αυτό περιστατικό θα φέρει ξανά κοντά τις αδελφές Σταμίρη, καθώς η Ασημίνα αλλά και η Δρόσω θα βρίσκονται στο πλευρό της! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η μεγάλη στιγμή της απόδρασης έχει φτάσει και η Φωτεινή με τη Χριστίνα και τη Μαίρη είναι έτοιμες να το σκάσουν, ενώ προσπαθούν να πείσουν και την Ελένη να τις ακολουθήσει. «Είναι τρέλα αυτό που πάτε να κάνετε», όμως η Φωτεινή επιμένει:

«Είναι η μοναδική σου ευκαιρία, Ελένη, να γλιτώσεις από αυτόν τον εφιάλτη! Ελα μαζί μας!». Τελικά η Ελένη αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οπλισμένοι άντρες βγαίνουν στο δάσος να τις ψάξουν. Ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν όταν πέσουν στα χέρια του ξανά. Κάποια στιγμή η Φωτεινή πέφτει στο έδαφος και η Ελένη τρέχει να τη σώσει. Ομως εκείνη τη διώχνει:

«Φύγε Ελένη, να σωθείς», την προτρέπει και εκείνη την ακούει. Ενας πυροβολισμός σοκάρει τους πάντες. Η σφαίρα πετυχαίνει τη Φωτεινή, η οποία αφήνει την τελευταία της πνοή και η Ελένη συγκλονισμένη συνεχίζει να τρέχει να σωθεί! Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, ενώ παράλληλα αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα.

Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ’δω και πέρα, ενώ ο Βόσκαρης έρχεται πια αντιμέτωπος με τις πράξεις του και μένει χωρίς κανέναν σύμμαχο κινδυνεύοντας να χάσει τη θέση του. Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για μία έκτακτη αλλαγή που πρόκειται να γίνει στις Άγριες Μέλισσες.

Πυροβολούν την Ελένη και ο Λάμπρος με τη Δρόσω είναι έντρομοι

Καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της. Σ’ ένα αυτοκίνητο θα επεμβαίνουν η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης Πεσματζή και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι. Δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος είναι το αγόρι ή το κορίτσι, ωστόσο οι εντολές είναι σαφείς: «Βγάλτε τους από τη μέση».

Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να σώσει το νεαρό ζευγάρι.

Ετσι ορμάει μπροστά στο αυτοκίνητο και η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους βρίσκει την Ελένη στο στήθος. Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στο χειρουργείο είναι ατελείωτες για την Ασημίνα και τον Λάμπρο, που μόλις μαθαίνουν για τον τραυματισμό της σπεύδουν κοντά της. Ομως, αυτό το απρόσμενο περιστατικό με την Ελένη θα γίνει η αφορμή να ενωθούν ξανά οι αδελφές Σταμίρη.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Κωνσταντής σ’ ένα ταξίδι του στην Αθήνα θα ανακαλύψει τυχαία τη Δρόσω να δουλεύει στο καμπαρέ Χαβάη. Προσπαθεί να τη μεταπείσει να φύγει από εκεί και να αλλάξει τη ζωή της, αλλά εκείνη τον αποτρέπει από το να τη βοηθήσει: «Δεν γυρίζω πίσω στο χωριό, Κωνσταντή, και καλά θα κάνεις να φύγεις και να ξεχάσεις ότι με είδες». Εκείνος, όμως, με τον τραυματισμό της Ελένης βρίσκει την αφορμή για να την πείσει:

«Η Ελένη είναι στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένη», της λέει και η Δρόσω σοκάρεται: «Τι είναι αυτά που λες, Κωνσταντή; Τι έγινε;», απορεί και εκείνος της εξηγεί ότι προσπάθησε να αποδράσει και την πυροβόλησαν. Ο Τάκης που τα ακούει όλα την προτρέπει να πάνε στη Λάρισα να επισκεφθούν την Ελένη. Κι ενώ η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της, ο Βόσκαρης παλεύει να κρατήσει τη θέση τού διευθυντή και αυτό τον οδηγεί στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Οταν η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να γίνει καλά, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. «Αυτή η γυναίκα θυσιάστηκε για τη ζωή της κόρης σας, σας παρακαλώ δείτε ξανά τον φάκελό της και ελέγξε την υπόθεσή της!

«Θα δείτε πως έγιναν παραλείψεις και πως την καταδίκασαν άδικα μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα», του λέει ο Λάμπρος και εκείνος υπόσχεται πως θα το κοιτάξει και νιώθει ευγνώμων που σώθηκε η κόρη του. Παράλληλα και η νεαρή κοπέλα ζητάει από τον πατέρα της να κάνει κάτι για τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή.

Ο υπουργός δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου. Ετσι, σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της. Ετσι ύστερα από έξι χρόνια η Ελένη και επίσημα πια είναι ελεύθερη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33