search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:54
MENU CLOSE

Μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

08.11.2020 09:44
Μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας - Media

 

Μήνυμα για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία και στους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου, που εορτάζουν σήμερα τους Προστάτες τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ», ανέφερε. « “Αίεν Υψικρατείν”! Χρόνια πολλά επίσης σε όσες και όσους εορτάζουν σήμερα».

Μήνυμα για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.

«Σήμερα η Εκκλησία μας γιορτάζει τη σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και μαζί τους γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία, που με τα άξια στελέχη της προστατεύει με αποτελεσματικότητα την Πατρίδα μας!» αναφέρει ο κ. Βλάσης. «Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48