search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Οριστική αναβολή στο ΑΕΛ – Λαμία – Θετικά τέσσερα τεστ μισή ώρα πριν το ματς

08.11.2020 15:11
Οριστική αναβολή στο ΑΕΛ - Λαμία - Θετικά τέσσερα τεστ μισή ώρα πριν το ματς - Media

 

Τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες και στέλεχος της ΑΕΛ ακυρώνουν το παιχνίδι με τη Λαμία. 

Πρόκειται για τέσσερα θετικά νέα κρούσματα κορωνοϊού (το ένα στον μασέρ της ομάδας που είχε έρθει σε επαφή με πολλούς αθλητές), αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του αγώνα.

Τα αποτελέσματα των τεστ βγήκαν 30 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς και ενώ οι παίκτες της Λαμίας έκαναν ήδη προθέρμανση. 

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντηση της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05