search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27
MENU CLOSE

«Έγινα έξαλλος» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει τον λόγο της αποχώρησής του από την απονομή των Κορφιάτικων βραβείων

08.11.2020 15:28
Βασίλης Μπισμπίκης: «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης» - Media

 

Τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από την απονομή των Κορφιάτικων βραβείων αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews. 

H απονομή πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου. Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου, η οποία βρισκόταν σε γύρισμα. Ο διοργανωτής της εκδήλωσης σχολίασε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού».

Μόλις τον άκουσε ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε. «Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας. Ένιωσα πολύ άσχημα κι έφυγα. Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης», εξήγησε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:27