search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Πτολεμαΐδα: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι σε σκεπή σπιτιού (Photo)

09.11.2020 06:47
Πτολεμαΐδα: Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι σε σκεπή σπιτιού (Photo) - Media

 

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ένας 18χρονος από την Κοζάνη, ο οποίος νωρίς το βράδυ της Κυριακής έπεσε από μπακλκόνι πολυκατοικίας σε σκεπή σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό.

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr, ο νεαρός, που είναι και γιος συνδικαλιστή της ΔΕΗ, είναι αρκετά ψηλός.

Το ατύχημα συνέβη όταν μιλούσε με φίλη του σε μπαλκόνι και κάποια στιγμή έκανε πίσω για να ακουμπήσει στο κάγκελο, το οποίο, ωστόσο, μάλλον ήταν χαμηλό σε σχέση με το ύψος του, με αποτέλεσμα, ξαφνικά ο νεαρός να πέσει προς τα πίσω και να βρεθεί, από ύψος 6-7 μέτρων, στη σκεπή διπλανού σπιτιού!

Αμέσως η φίλη του και περίοικοι ειδοποίησαν ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική, οι άντρες της οποίας αρχικά αντιμετώπισαν πρόβλημα να φτάσουν με το φορείο, λόγω της ολισθηρότητας των κεραμιδιών στη σκεπή, στα οποία υπήρχε μεγάλη υγρασία.

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozanimedia, άντρας που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πτολεμαϊδας και φέρεται να γνωρίζει πολύ καλά από σκεπές, ανέβηκε πολύ προσεκτικά στο σημείο, έβγαλε κάποια κεραμίδια και άνοιξε διάδρομο.

Με πολλή προσοχή, ακολούθησαν άμεσα οι άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να βάλουν τον νεαρό επάνω στο φορείο για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:32