search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Γιατί το «Βήμα» γράφει «Σωτήρη, χάσαμε…»;

09.11.2020 07:48
Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σωστή χρήση μάσκας  - Media

 

Με τον τίτλο «Σωτήρη, χάσαμε…», κυκλοφόρησε την Κυριακή η παραπολιτική στήλη της εφημερίδας ΒΗΜΑ, Βηματοδότης. Όπως εξηγεί η στήλη η εικόνα στην Αθήνα λίγο πριν το lockdown οδηγεί στο συμπέρασμα πως… χάσαμε. 

Γράφει ο Βηματοδότης: 

Το ντελίριο αγορών της περασμένης Παρασκευής εν όψει της δεύτερης καραντίνας δεν είχε προηγούμενο. Ούτε στην επιστράτευση του ’74 δεν είχε τέτοια κίνηση η Αθήνα, έλεγαν οι παλαιότεροι.

Όπως ακριβώς συνέβη στο Λονδίνο και στο Παρίσι την παραμονή των αντίστοιχων lockdowns.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους, το αδιαχώρητο στα εμπορικά καταστήματα, πανικός στα σουπερμάρκετ, μια μεγαλούπολη στην κυριολεξία στο πόδι, σαν να ερχόταν η συντέλεια του κόσμου.

Και ταυτόχρονα μαζικές μετακινήσεις στην ύπαιθρο – πάνω από 60.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα, ούτε Πάσχα να ήταν.

Θα μετρηθεί σε μερικές μέρες στα νοσοκομεία και στις Εντατικές ο παροξυσμός της υποτιθέμενης «τελευταίας μέρας». Ολοι μπορούν να φανταστούν την απόγνωση του Πρωθυπουργού αντικρίζοντας τις εικόνες χάους και συνωστισμού στην πρωτεύουσα. Σε σημείο που εύλογα θα μπορούσε να αναφωνήσει: «Σωτήρη, χάσαμε…». Δυστυχώς, δεν υπάρχει σωτηρία…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03