search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:55
MENU CLOSE

Διχασμένη η οικογένεια Τραμπ – Οι υποστηριχτές της παραδοχής της ήττας και οι υπέρμαχοι του νομικού πολέμου (Photos/Video)

09.11.2020 08:19
Διχασμένη η οικογένεια Τραμπ - Οι υποστηριχτές της παραδοχής της ήττας και οι υπέρμαχοι του νομικού πολέμου (Photos/Video) - Media

 

Διχασμένο φαίνεται πως είναι το στενό οικογενειακό περιβάλλον του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της 3ης Νοεμβρίου και την ετυμηγορία του αμερικανικού λαού. Κι αυτό, γιατί κάποιοι συνεργάτες και κάποιοι από την οικογένειά του τού ζητούν να παραδεχθεί την ήττα του, μετά τη νίκη Μπάιντεν. Αλλά κάποιοι άλλοι του λένε να μην τα παρατήσει και να αρνηθεί την εγκυρότητα του αποτελέσματος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ για την ώρα συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί την ήττα του.

Ο Κούσνερ, ο γαμπρός του Προέδρου και ανώτερος σύμβουλος, τον συμβούλευσε, σύμφωνα με δύο πηγές στο CNN, να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Jared Kushner, o genro que sugeriu a Trump aceitar a derrota - Plataforma  Media

Η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με τις τεκταινόμενα στο Λευκό Οίκο, τού είπε ότι ήρθε η ώρα να αποδεχθεί την εκλογική ήττα.

Ωστόσο οι δυο γιοι του, Ντόναλντ τζούνιορ και Ερικ φαίνεται να τον υποστηρίζουν στο να μην παραδεχθεί την ήττα του και να συνεχίσει ένα νομικό πόλεμο κατά του Μπάιντεν. Οι δυο γιου του Προέδρου, μάλιστα, φέρεται να πιέζουν τους Ρεπουμπλικανούς και τους υποστηρικτές τους να απορρίψουν δημόσια το αποτέλεσμα.

Don Jr, Eric Trump slam GOP for not defending dad, got quick response -  Business Insider

Οι δύο ενήλικοι γιοι του Τραμπ υπήρξαν τα δύο βασικά άτομα που παρότρυναν τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του κ να συνεχίσουν να αμφισβητούν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020, σύμφωνα με πολλές πηγές.

 

Πέρα από τη δημόσια στάση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο ο Ντόναλντ Τζούνιορ όσο και ο Έρικ Τραμπ επιδίωξαν να συγκεντρώσουν την ευρεία υποστήριξη των ρεπουμπλικανών για αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και λέγοντας στους συμμάχους ότι πραγματικά πιστεύουν ότι υπάρχει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Σε πρόσφατες συνομιλίες του, ο Ερικ Τραμπ είπε σε συνομιλητές του ότι πιστεύει ότι τους έκλεψαν τις εκλογές και ορκίστηκε να αγωνιστεί για να ανατρέψει τα αποτελέσματα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους ότι δεν προσέφεραν επαρκή υποστήριξη στις αξιώσεις του Προέδρου και ασκεί πίεση μεταξύ γερουσιαστών και κυβερνητών για την έκδοση υποστηρικτικών δηλώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53