28/01/2021 01:01:01

Σάλμα Χάγιεκ: Ντύνεται «Άγαλμα της Ελευθερίας» και συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν (Photos)

Σάλμα Χάγιεκ: Ντύνεται «Άγαλμα της Ελευθερίας» και συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν (Photos) - Media

 

Με έναν -αν μη τι άλλο- συμβολικό τρόπο επέλεξε η Σάλμα Χάγιεκ να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια απεικονίζεται ντυμένη σαν το «Άγαλμα της Ελευθερίας».

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο του 2000 από μια φωτογράφισή της για περιοδικό.

«Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από την διαίρεση» έγραψε στη λεζάντα της, αναφερόμενη προφανώς στην ενότητα όπου εστίασε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολούθησαν δυο stories της ηθοποιού μέσω των οποίων έστειλε τα συγχαρητήριά της.

«Συγχαρητήρια, εκλεγμένε Πρόεδρε Τζο Μπάιντεν. Πριν από 4 χρόνια ακούσαμε για έναν τοίχο που χωρίζει το Μεξικό από την Αμερική αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χτίσαμε ένα αόρατο τείχος που χώριζε τους Αμερικανούς από τους Αμερικανούς. Κανείς δεν είναι πιο ικανός να το καταρρίψει αυτό και να κάνει την Αμερική ενωμένη ξανά» έγραψε αναφερόμενη στον Μπάιντε για να συνεχίσει: «Συγχαρητήρια αντιπρόεδρε Καμάλα Χάρις. Η Αμερική είχε πολλούς προγόνους, ήρθε η ώρα και για μία μητέρα. Προχώρα κορίτσι και δείξ’ τους πως γίνεται» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Χάγιεκ είχε προβλέψει την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ το 2017, μιλώντας στην «Guardian».

«Οι μέρες του είναι μετρημένες. Ακόμη κι αν γίνει δικτάτορας και ξαναγράψει το Σύνταγμα και οι πρόεδροι μπορούν να κυβερνούν για 12 χρόνια. Και πάλι μετρημένες είναι οι μέρες του» είχε αναφέρει τότε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.