search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Άννα Φόνσου για τον χαμό της αδερφής της: «Έφυγε πριν 8 χρόνια – Της γράφω κάθε μέρα» (Video)

09.11.2020 12:22
Άννα Φόνσου για τον χαμό της αδερφής της: «Έφυγε πριν 8 χρόνια - Της γράφω κάθε μέρα» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1 και την Έλενα Κατρίτση θα δούμε την Άννα Φόνσου την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, στις 23:00.

Η αγαπημένη ηθοποιός που θαυμάσαμε δίπλα στους πιο λαμπερούς πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου μιλά για τη ζωής της και την καλλιτεχνική της πορεία που πλέον ξεπερνά τα 60 χρόνια, ενώ αναφέρεται και στον χαμό της αδερφής της που τη συγκλόνισε.

Όπως η ίδια τονίζει, ήταν ο άνθρωπος που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, η ίδια δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό της.

«Της γράφω κάθε μέρα. Τα βράδια βασανίζομαι γιατί δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να συνηθίσω την απώλειά της».

Επιπλέον, η Άννα Φόνσου μίλησε για την απόφασή της να ιδρύσει το “Σπίτι του Ηθοποιού” με σκοπό να βοηθήσει τους λησμονημένους και αβοήθητους συναδέλφους της για το οποίο, μάλιστα, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

«Θέλω να τα τακτοποιήσω όλα και μετά να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω σε ένα μέρος που μου αρέσει. Και, κάποτε, να φύγω από τη ζωή και να λένε: Θυμάσαι μια τρελή που είχε κάνει και το “Σπίτι του Ηθοποιού”; Άραγε, ζει;» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11