search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58
MENU CLOSE

«Άνω-κάτω» το αεροδρόμιο Ηρακλείου από μία… κρίση πανικού!

09.11.2020 13:40
«Άνω-κάτω» το αεροδρόμιο Ηρακλείου από μία... κρίση πανικού! - Media

 

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μία 37χρονη Γερμανίδα που επρόκειτο να ταξιδέψει με τον σύζυγό της για το Ντίσελντορφ, κατέβασε τη μάσκα που φορούσε.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr η κίνησή της αυτή έγινε η αφορμή να αρχίσουν έντονες διαμαρτυρίες από τους υπόλοιπους επιβάτες που περίμεναν στην αίθουσα αναχωρήσεων και αυτές οι διαμαρτυρίες έβγαλαν εκτός εαυτού τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια άρχισε να φωνάζει και να φέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα που κλήθηκαν να παρέμβουν αστυνομικοί του Α.Τ Αερολιμένα.

Η δική τους δε σύσταση να ξαναφορέσει τη μάσκα της, την έκανε ακόμα πιο “έξαλλη” αλλά και “επικίνδυνη” μια και άρχισε να τους προπηλακίζει, ενώ από τα νεύρα της δεν ξέφυγε ούτε ο σύζυγός της που εν τω μεταξύ προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μια επιβάτης, επικαλούμενη και την επιστημονική της ιδιότητα, προσφέρθηκε να βοηθήσει για να την ηρεμήσει αλλά και αυτό δεν κράτησε πολύ!

“Εγώ δεν εμπιστεύομαι την αστυνομία γιατί υπηρετεί τον… κορωνοϊό” φέρεται να φώναζε η 37χρονη και τελικά οι αστυνομικοί αφού την κινητοποίησαν κάλεσαν ασθενοφόρο που την παρέλαβε προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς καθώς υπήρχε φόβος μήπως αυτοτραυματιστεί. 

Η Γερμανίδα παρουσιάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδεικείο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστεί και εμφανίστηκε “άλλος άνθρωπος”! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έπαθε κρίση πανικού λόγω της φοβίας που έχει για τις πτήσεις και γι αυτό κατέβασε λίγο τη μάσκα που φορούσε. Μάλιστα, δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα, ούτε καν τον προπηλακισμό στο σύζυγό της. 

Εν τέλει, υποβλήθηκε ένσταση αναρμοδιότητας γιατί το αδίκημα είναι του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελιοδεικείου Ηρακλείου οπότε το δικαστήριο αναβλήθηκε και θα οριστεί νέα δικάσιμος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58