search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι καθηγητή την ώρα που έκανε διαδικτυακό μάθημα στους μαθητές του – Τα παιδιά είδαν την επίθεση (Video)

09.11.2020 14:55
Κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι καθηγητή την ώρα που έκανε διαδικτυακό μάθημα στους μαθητές του – Τα παιδιά είδαν την επίθεση (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία στο σπίτι του καθηγητή Μάριο Καντίνο Σάντος. Ο καθηγητής που εργάζεται σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο έκανε λόγω κορωνοϊού το μάθημα του διαδικτυακά. Τουλάχιστον 20 μαθητές του είδαν τους κλέφτες να μπαίνουν στο σπίτι και να κλείνουν το στόμα του καθηγητή για να μην αντισταθεί. 
Δυο άνδρες και τρεις ανήλικοι που φορούσαν καπέλα αλλά δεν είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους μπ0ήκαν στο σπίτι ακινητοποίησαν τον καθηγητή και μπροστά στα μάτια των μαθητών άρχισαν να τον ληστεύουν και να ψάχνουν το σπίτι για τιμαλφή και χρήματα. 
Οι κλέφτες όμως δεν είχαν καταλάβει ότι ο καθηγητής έκανε εκείνη την ώρα μάθημα και είχε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του. Οι μαθητές που τα είδαν όλα, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε γρήγορα στο σπίτι προτού οι ληστές φύγουν. Κατάφερε να τους συλλάβει όλους εκτός από έναν ο οποίος πήδηξε από ταράτσα σε ταράτσα και εξαφανίστηκε. 
«Ήταν νύχτα τρόμου επειδή πήγαν να αρπάξουν την κόρη μου και την έφεραν σε μένα. Μου έλεγαν πως αν δεν τους δώσω χρήματα θα σκοτώσουν την κόρη μου» είπε τρομοκρατημένος ο καθηγητής στην αστυνομία και ευχαρίστησε τους μαθητές του για την άμεση αντίδραση 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33