search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Γρηγόρης Βαλτινός για κορωνοϊό: «Καλό θα είναι να βγάζουμε τα σκασμό» (Video)

09.11.2020 15:16
Γρηγόρης Βαλτινός για κορωνοϊό: «Καλό θα είναι να βγάζουμε τα σκασμό» (Video) - Media

 

Ο γνωστός ηθοποιός, Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στο Mega για τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες του κλάδου του Πολιτισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο δικός μας κλάδος έχει πληγεί περισσότερο από κάποιους άλλους. Εκείνο που λέω χαρακτηριστικά για ηθοποιούς που ιδρώνουν και παλεύουν τρεις μήνες για να βγάλουν μια παράσταση, είναι σαν να σου ανοίγουν την κοιλιά και σου παίρνουν το μωρό με το ζόρι τη στιγμή που σου κλειδώνουν το θέατρο και κατεβάζει ρολά» είπε.

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ειδικά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ο καθένας μπορεί να έχει το κανάλι του και τη σελίδα του και να λέει ό,τι βλακεία θέλει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε μια συλλογική ευθύνη και αν δεν έχουμε να πούμε κάτι για το κοινό καλό, καλά είναι να βγάζουμε το σκασμό γιατί μπορεί να κάνουμε μεγάλο κακό», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:25