search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Λύθηκε το μυστήριο: Τον Έλληνα ιερέα στη Λιμόζ δεν τον πυροβόλησαν τζιχαντιστές αλλά ο ζηλιάρης σύζυγος μιας Ρωσίδας

09.11.2020 18:18
Λύθηκε το μυστήριο: Τον Έλληνα ιερέα στη Λιμόζ δεν τον πυροβόλησαν τζιχαντιστές αλλά ο ζηλιάρης σύζυγος μιας Ρωσίδας  - Media

 

Στην αρχή οι αρχές της Γαλλίας είχαν στρέψει τις έρευνες τους στους τζιχαντιστές. Ένας έλληνας ιερέας είχε πυροβοληθεί δυο φορές από άγνωστο έξω από την ορθόδοξη εκκλησία στην οδό st Lazare. Ο δράστης είχε πυροβολήσει τον ιερέα στο στήθος με πριονισμένη καραμπίνα.


Όμως σιγά σιγά το κουβάρι του μυστηρίου άρχισε να λύνεται. Η απόπειρα δολοφονίας δεν έγινε από κάποιον ημίτρελο τζιχαντιστή αλλά από έναν 40χρονο Γεωργιανό. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της πόλης Νικολά Ζακιέτ ο οποίος μίλησε στα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης – και όπως αναφέρει και η daily mirror– ο ιερέας ήταν «υπερδραστήριος» και είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τη σύζυγο του δράστη μια νεαρή Ρωσίδα.
Ο 52χρονος ιερέας πατέρας 2 παιδιών Νικόλαος Κακαβελάκης χαροπάλευε στο νοσοκομείο, αλλά μόλις πριν από λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, συνήλθε από το κώμα και σύμφωνα με την αστυνομία άρχισε να λέει το όνομα του δράστη τον οποίο και γνώριζε. 


Ο 40χρονος Γεωργιανός εντοπίστηκε αμέσως και παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς. Είπε μάλιστα ότι ήθελε εκδίκηση αφού ανακάλυψε ότι ο ιερέας κοιμόταν με τη γυναίκα του.Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι ήθελε μόνο να τραυματίσει τον αντίπαλό του, όχι να τον σκοτώσει.  
  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33