search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στην Αρμενία – Δύο νεκροί (Video)

09.11.2020 18:37
Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στην Αρμενία - Δύο νεκροί (Video) - Media
 
Αρμενικές πηγές ανέφεραν ότι ρωσικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε στην Αρμενία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί άλλος ένας.
 
Το κέντρο διαχείρισης κρίσεων στην επαρχία Αραράτ της Αρμενίας έλαβε επείγουσα κλήση ότι ρωσικό ελικόπτερο συνετρίβη και εξερράγη σε φαράγγι μεταξύ των χωριών Yeraskh και Paruyr Sevak.
 
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Αρμενία, το ρωσικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε από το Ναχατσιβάν, αυτόνομη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικό ελικόπτερο MI-24 καταρρίφθηκε από πυρά αεράμυνας στην Αρμενία κοντά στον καταυλισμό Γιεράσχ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.
 
Η διοίκηση της 102ης ρωσικής στρατιωτικής βάσης διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει την προέλευση των πυρών, τόνισε το ρωσικό υπουργείο.
 
Τελικά, το Αζερμπαϊτζάν παραδέχτηκε αργά σήμερα το απόγευμα ότι αζέρικες δυνάμεις κατέρριψαν κατά λάθος ένα ρωσικό ελικόπτερο κοντά στα σύνορά του, στον εναέριο χώρο της Αρμενίας, ζητώντας συγγνώμη από την Μόσχα για αυτό το «τραγικό συμβάν».
 
Πληροφορίες: Μηχανή του Χρόνου
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:09