search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: Οι δυο απώλειες που δεν ξεπέρασε ποτέ (Video)

10.11.2020 06:52
Λάκης Λαζόπουλος: Οι δυο απώλειες που δεν ξεπέρασε ποτέ (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Δευτέρας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας του και της συζύγου του, Τασούλας.

Πρόκειται για δύο βαθιά πλήγματα στη ζωή του, δυο απουσίες που ο ηθοποιός δεν έχει ξεπεράσει. «Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο.

Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν.» είπε εμφανώς συγκινημένος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:35