search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Κρήτη: Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας με νέες πλημμύρες και καταστροφές (Photos/Video)

10.11.2020 07:06
Κρήτη: Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας με νέες πλημμύρες και καταστροφές (Photos/Video) - Media

 

Στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Χερσόνησος, καθώς στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του Δήμου Χερσονήσου αλλά κυρίως στην Ανάληψη, τη Σταλίδα, τις Γούρνες, τις Γούβες και τον Μοχό.

Στις Γούβες μάλιστα ξεχείλισε το ποτάμι με αποτέλεσμα μια τεράστια έκταση να καλυφθεί από τα νερά που έφταναν σε μεγάλο ύψος.

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί για μία ακόμη φορά, στο οδικό δίκτυο, στα οχήματα και τα κτίρια είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο παραλιακός δρόμος έχει γίνει ένα με τη θάλασσα.

Ανάληψη Χερσονήσου

Ανάληψη Χερσονήσου

Αάληψη Χερσονήσου

Ανάληψη Χερσονήσου

Δείτε βίντεο από την περιοχή των Γουρνών:

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν μέχρι τη θάλασσα μεγάλο αριθμό οχημάτων ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις των αρχών για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που έχουν προκληθεί. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, δεν έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές. 

Παραλία Ανάληψης

Πηγή cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:33