search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Δείτε το μηχάνημα που εξολοθρεύει τον κορωνοϊό – Τον διαλύει με υπεριώδη ακτινοβολία – Στοιχίζει όμως περισσότερα από 3.000 ευρώ (Video)

10.11.2020 17:17
Δείτε το μηχάνημα που εξολοθρεύει τον κορωνοϊό – Τον διαλύει με υπεριώδη ακτινοβολία – Στοιχίζει όμως περισσότερα από 3.000 ευρώ (Video) - Media

 

Η συσκευή λέει, χρησιμοποιεί, νανοκύματα υπέρυθρης ακτινοβολίας τα οποία εξολοθρεύουν τον ιό. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της την Dynamic και όπως γράφει και η daily mail, η συσκευή τοποθετείται σε ένα δωμάτιο, ρουφάει τον αέρα τον περνάει από την υπεριώδη ακτινοβολία και τον διώχνει καθαρό από ιούς από το πίσω της μέρος που μοιάζει με φυσερό.
Η κατασκευάστρια εταιρία υποστηρίζει ότι το μηχάνημα της ρουφάει 300 λίτρα αέρα το λεπτό και σκοτώνει σε λιγότερο από δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου τους ιούς. Στις ΗΠΑ, όπως λέει η εταιρία θα είναι σύντομα διαθέσιμη η συσκευή αλλά το κόστος της θα αγγίζει τα 3.450 ευρώ. 
Η ερευνητική ομάδα της εταιρίας διεξήγαγε εργαστηριακές δοκιμές με το Πανεπιστήμιο του Τέξας, και το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο όπου πέτυχε απενεργοποίηση του ιού σε ποσοστό  99,99907 τοις εκατό. Ο Elias Towe, καθηγητής Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, δήλωσε: «Η Dynamics δημιούργησε ένα από τα πρώτα βιώσιμα εργαλεία για την απενεργοποίηση του ιού COVID-19».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33