search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ετοιμάζω νέο τηλεοπτικό σενάριο (Video)

10.11.2020 18:20
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ετοιμάζω νέο τηλεοπτικό σενάριο (Video) - Media

 

Για το νέο σενάριο που ετοιμάζει μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης δήλωσε ότι είναι πιο ψύχραιμος σε αυτή την δεύτερη καραντίνα και πιο δημιουργικός.

Σε σχέση με τη σειρά «Κλείσε τα μάτια» που επέστρεψε στο Mega, ο ίδιος ανέφερε ότι το είδε αποσπασματικά αλλά συνήθως δεν του αρέσει να βλέπει τα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν καθώς όπως τόνισε: «Βλέπω συνεχώς τα λάθη που έχω κάνει».

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σου ξυπνάει ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα, όταν θυμάσαι την μέρα που έκανες εκείνο το γύρισμα, τη μέρα που ήσουν με εκείνο τον ηθοποιό. Θυμάσαι κομμάτια της προσωπικής σου ζωή μέσα από τη δουλειά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο ο Παπακαλιάτης θα ολοκλήρωνε τα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει αλλά η πανδημία άλλαξε τα σχέδια του:

«Λόγω της κατάστασης έχει καθυστερήσει αυτό το πρότζεκτ και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Γράφω ένα τηλεοπτικό σενάριο αλλά είμαι στο κομμάτι των συζητήσεων για που, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση γραψίματος».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την αποδοχή που θέλει κάθε καλλιτέχνης να έχει από όσο το δυνατό μεγαλύτερη μερίδα του κοινού.

«Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους καλυμμένους. Είτε αυτό έχει σχέση με το ταλέντο ή όχι. Σημασία έχει πόσο σε αφορά το θέμα της αποδοχής. Είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω ουσία και σε άλλα πράγματα εκτός δουλειάς. Σε μικρότερη ηλικία το πάλευα συνέχεια και προσπαθούσα να αποδείξω ότι αξίζει αυτό που κάνω. Το οποίο ήταν πολύ λογικό. Σήμερα θα παλέψω αλλά για να φτιάξω κάτι που θα αρέσει πάρα πολύ και σε εμένα» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56