01/03/2021 21:27:45

Η κόρη της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Η κόρη της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα στην Παγκόσμια Τράπεζα;  - Media

 

Βρέθηκε ποια θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Παπουτσή μετά από επτά χρόνια θητείας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Πρόκειται για την Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ και κόρη της Αννας Παναγιωταρέα, συμβούλου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Οι λεπτομέρειες της τοποθέτησής της – σύμφωνα με ρεπορτάζ “Των Νέων” που κάνουν την αποκάλυψη: Ήρθε η ώρα της αντικατάστασης του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα. Η θητεία του πρώην Επιτρόπου και πρώην υπουργού έληξε την 31η Οκτωβρίου και άρχισαν οι διαδικασίες για τη διαδοχή του. Αν και από κυβερνητικής πλευράς δεν έχει ακόμα διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο ακούγεται το όνομα της Ελένης Παναγιωταρέα, οικονομολόγου με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι κόρη της Αννας Παναγιωταρέα (συμβούλου της υπουργού Πολιτισμού) και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Την απόφαση για το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει τον κ. Παπουτσή σε αυτή τη σημαντική θέση τη λαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.