search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δε θα συνεργαζόμουν με τον Σεφερλή – Δε θα παίζαμε μπάλα με τίποτα» (Video)

11.11.2020 07:41
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δε θα συνεργαζόμουν με τον Σεφερλή - Δε θα παίζαμε μπάλα με τίποτα» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη κι αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε. 

“Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις” είπε.

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες συνεργασίες του, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε ότι θα ήθελε συμμετάσχει σε ταινία του Παπακαλιάτη, ενώ δε θα σκεφτόταν συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή.

“Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση. Με τεράστια χαρά θα έκανα και επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα” ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53