search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:14
MENU CLOSE

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό στα Άδανα – Νεκροί 4 ψαράδες (Video)

11.11.2020 08:08
Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό στα Άδανα - Νεκροί 4 ψαράδες (Video) - Media

 

Νεκροί βρέθηκαν οι 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, . 

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της σύγκρουσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «ΕΦΕΣΟΣ» με τουρκικό αλιευτικό σκάφος, 37 ναυτικά μίλια ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη.

Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, ενώ στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.

Το τουρκικό αλιευτικό με το όνομα «Πολάτ Μπέι», που αναποδογύρισε, φέρεται να συγκρούστηκε με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο, μήκους 20 μέτρων, στις 05.50 το πρωί (04.50 ώρα Ελλάδας). 

Ήδη στην ευρύτερη περιοχή τρία σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής διενεργούν έρευνας για τον εντοπισμό των τούρκων ψαράδων.

Η επικοινωνία με τους ψαράδες έχει διακοπεί, ενώ το αναποδογυρισμένο σκάφος βρήκαν άλλοι ψαράδες που έπλεαν στην ίδια περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:14