search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Όταν ο «Δούκας Σεβαστός» υποδυόταν τον γιο του Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη – Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης! (Photo)

11.11.2020 08:14
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω επιστρέφει και διεκδικεί τον γιο της - Σε πανικό η Ασημίνα  - Media

 

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Λεωνίδας Κακούρης, μεταφέροντας τους διαδικτυακούς του φίλους στο 1991, τότε που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου, υποδυόμενος τον Αλέξη Δράκο.

«Για να κάνουμε όλοι ένα μεγάλο Flashback 1991 Λάμψη με τους: Χρήστος Πολίτης , Λεωνίδας Κακούρης , Κάτια Δανδουλάκη , Νίκος Απέργης , Τζένη Ιωακειμίδου , Καλλιόπη Ευαγγελίδη», έγραψε δίπλα στη σχετική φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε.

Όπως θα διαπιστώσετε, ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν πολύ διαφορετικός τότε, με πυκνά, μακριά μαλλιά.

Ωστόσο, η Λάμψη δεν ήταν η μοναδική φορά που ο ηθοποιός συνεργάστηκε με την Κάτια Δανδουλάκη πριν από τις Άγριες Μέλισσες.

«Με τον Λεωνίδα Κακούρη έχουμε λατρευτική σχέση από το 1992 που παίξαμε μαζί στον “Γλάρο” και τότε έκανε τον γιο μου. Κάναμε τις πρώτες φωτογραφίσεις για τη σειρά τώρα και έρχεται ο Λεωνίδας και λέει “διαμαρτύρομαι, εγώ πριν από 20 χρόνια έκανα τον γιο της, τώρα κάνω τον αδελφό της, δηλαδή μετά από 10 χρόνια θα κάνω τον πατέρα της;”» είχε αποκαλύψει με χαμόγελο η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43