search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Το πανέμορφο μοντέλο που κάνει εφαρμογή γνωριμιών να παραμιλάει – Γιατί το tinder της έσβησε τις φωτογραφίες (Photos)

11.11.2020 13:38
Μοντέλο της Vogue, τυφλωμένο από ζήλια μαχαιρώσε μέχρι θανάτου τον εραστή της – Της έφερε στο σπίτι άλλη γυναίκα (Video) - Media

 

Το tinder είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που πριν από χρόνια έκανε θραύση αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει ακάθεκτη. Εκεί κάποιος επιλέγει από πολλές τυχαίες φωτογραφίες την κοπέλα που του αρέσει και εάν τον έχει επιλέξει και εκείνη, τότε μπορούν να συνομιλήσουν. 


Η Luna Benna είναι μια 20χρονη που περιστασιακά εργάζεται και ως μοντέλο. Η Luna αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της για να βρει ταίρι και εγγράφτηκε στην εφαρμογή tinder. Δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει καλά καλά την εγγραφή της όταν τα μηνύματα για να την συναντήσουν άρχισαν να πέφτουν βροχηδόν. Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει είχαν σαγηνεύσει τους άνδρες. 


Με το πέρασμα των ημερών ο λογαριασμός της είχε όλο και περισσότερα likes, αλλά μια ημέρα εντελώς απροειδοποίητα το tinder διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της και μπλόκαρε το λογαριασμό της.

Η ίδια ζήτησε να πάρει μια ενημέρωση γιατί συνέβη αυτό και το tinder της απάντησε πως οι φωτογραφίες της ήταν τόσο δημοφιλείς που άρχισαν να δημιουργούνται ψεύτικοι λογαριασμοί με αυτές.

Στο τέλος ήταν τόσα τα fake accounts, που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κλείσουν όλους τους λογαριασμούς με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ανάμεσα τους και τον δικό της αυθεντικό λογαριασμό.


Η ίδια είπε: «Ημουν μικρή και έψαχνα την αγάπη. Λάμβανα πολλά μηνύματα, άλλα περίεργα, άλλα χαζά. Οι άντρες μου έκαναν δώρο διακοπές, μου έκαναν προτάσεις γάμου, μου έδιναν ακόμα και λεφτά φτάνει να έβγαινα μαζί τους. Εγώ δεν έκανα όμως ποτέ κάτι τέτοιο». Τελικά τον έρωτα της ζωής της δεν τον βρήκε στο tinder αλλά δια ζώσης όταν γνώρισε έναν άνδρα με τον οποίο πλέον βγαίνουν και ταιριάζουν απόλυτα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33