search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:04
MENU CLOSE

Μεταφορά της Black Friday ζητούν οι έμποροι

11.11.2020 14:06
Black Friday: Τι να προσέξετε για να αποφύγετε τις «παγίδες» - Media

 

Τη μεταφορά της Black Friday που φέτος πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, την πρώτη Παρασκευή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, ζητούν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει μάλιστα στο insider.gr, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης θα σταλεί και σχετική επιστολή με το αίτημα των εμπόρων της πόλης προς το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη οι έμποροι της Θεσσαλονίκης ζητούν να «τηρηθούν στην αγορά κανόνες ισονομίας». «Η αγορά αυτή τη στιγμή είναι κλειστή και οι μόνοι που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν εκείνη τη μέρα είναι τα e-shop και οι μεγάλες αλυσίδες» τονίζει.

«Η αντιγραφή δεν πέτυχε»

Ο κ. Φιλιππίδης παράλληλα τονίζει ότι ο θεσμός της Black Friday δεν έχει πετύχει στην Ελλάδα και εκτιμά πως θα πρέπει να καταργηθεί.

«Ήρθε από το εξωτερικό και στην Ελλάδα η αντιγραφή αυτή δεν πέτυχε» επισημαίνει χαρακτηριστικά. «Ακόμη και τα μεγάλα πολυκαταστήματα που την καθιέρωσαν τελικά απογοήτευσαν τους καταναλωτές και την ίδια ώρα οι μικρές επιχειρήσεις πάλευαν να βάλουν μεγάλες προσφορές» προσθέτει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15