search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Νέο βιντεοκλίπ του Τζάστιν Μπίμπερ με τον ράπερ Chance για το «Holy» (Video)

11.11.2020 14:48
Νέο βιντεοκλίπ του Τζάστιν Μπίμπερ με τον ράπερ Chance για το «Holy» (Video) - Media

 

Καινούργιο βιντεοκλίπ για μια ερμηνεία με ακουστικά όργανα του «Holy» έδωσε στη δημοσιότητα ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Στην ερμηνεία συμμετέχει και ο Chance the Rapper.

Το κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Rory Kramer και στο οποίο ήταν και παραγωγός, ανοίγει με τον Τζάστιν Μπίμπερ να κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου και το τζάμι να χτυπά η βροχή, με θέα τον ουρανό όπως τον κόβουν τα κτήρια της πόλης, και να παραλληλίζει την αγάπη για έναν σημαντικό «άλλο» με την πνευματική αφοσίωση. Αργότερα, ο Chance the Rapper συναντιέται με τον Μπίμπερ σε μια σάλα χορού και τραγουδά τους στίχους του για πίστη και αγάπη. Μια αθέατη χορωδία γκόσπελ συνοδεύει την ερμηνεία.

Ο Μπίπερ και ο Chance δούλεψαν για πρώτη φορά μαζί το 2013, όταν ο ράπερ από το Σικάγο συνεισέφερε έναν στίχο στο σιγκλ «Confident» του Καναδού σταρ της ποπ (περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Journals»). Το 2016, ο Μπίπερ εμφανίστηκε στο τραγούδι «Jam» του άλμπουμ «Coloring Book» του Chance. Και συνεργάστηκαν σε δύο επιτυχίες του DJ Khaled, τις «I’m the One» και «No Brainer». Τον περασμένο μήνα, οι δυο τους ερμήνευσαν το «Holy» στο show «Saturday Night Live».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33