search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ψεύτικες οι δηλώσεις περί συσχέτισης τουρισμού και κορωνοϊού» – Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ (Video)

11.11.2020 14:52
Αδωνις Γεωργιάδης: «Ψεύτικες οι δηλώσεις περί συσχέτισης τουρισμού και κορωνοϊού» - Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ (Video)   - Media

 

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματων προχώρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης που τον ήθελαν να παραδέχεται πως η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού οφείλεται στο άνοιγμα του τουρισμού. 

Ωστόσο αυτό που προκαλλεί εντύπωση στην αντίδραση του υπουργού είναι πως η δήλωση περί πιθανής συσχέτισης κορωνοϊού και τουρισμού έγινε από τον ίδιο σε εμφάνιση του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Για πανικό έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα του ανακοίνωση

«Ο πανικός του κ. Γεωργιάδη που έχει ανασκευάσει μέσα σε πέντε ώρες τρεις φορές την πρωινή παραδοχή του ότι το άνοιγμα του τουρισμού συνδέεται με την έκρηξη της πανδημίας, απλά επιβεβαιώνει πως η αλήθεια που του ξέφυγε μάλλον ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η χώρα μας πληρώνει σήμερα τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού. Το επιβεβαιώνει και μόνη της εξάλλου η κυβέρνηση, η οποία τώρα θυμήθηκε να απαιτήσει αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ενώ το καλοκαίρι υπό την πίεση των τουριστικών κολοσσών σφύριζε αδιάφορα στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50