search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω – Δε με ενοχλεί η πανδημία» (Video)

12.11.2020 07:34
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω – Δε με ενοχλεί η πανδημία» (Video) - Media

 

Καλεσμένος στο «Direct» του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες που τον θέλουν σε ρόλο παρουσιαστή στο επόμενο survivor. Ο ίδιος βλέπει θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δε θα δεχόταν μια πρόταση που θα τον ήθελε να συμπαρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης με τον Σάκη Τανιμανίδη. 

«Θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι. Δεν θα το έκανα ως συμπαρουσιαστής. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτηθείς για το τι θα μπορούσε να τον φοβίσει ιπερισσότερο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά: «Έχω φόβο θεού» και ξεκαθαρίζει ότι η πανδημία δε θα τον εμπόδιζε να πάει να κοινωνήσει.

«Φυσικά θα πήγαινα να κοινωνήσω, δεν με ενοχλεί η πανδημία» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03