search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:10
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα απατά τον Νικηφόρο – Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι

12.11.2020 07:44
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα απατά τον Νικηφόρο - Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι  - Media

 

Οι Άγριες Μέλισσες εξακολουθούν να κερδίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση. Οι εξελίξεις στη σειρά δε σταματούν να εκπλήσσουν τους τηλεθεατές, καθώς η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη. 

Η ανάγκη της Ασημίνας να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι των Σεβαστών την οδηγεί στο πατρικό της. Εκεί, όμως, μένει πια ο Μπάμπης. Ο τελευταίος δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στην Ασημίνα το ενδιαφέρον του και πολύ γρήγορα και εκείνη χάνει τον έλεγχο. Όσα ακολουθούν ανάμεσα στη μεσαία αδερφή Σταμίρη και τον νεαρό είναι, πια, μη προβλέψιμα…

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, η  Ασημίνα φήνει το πάθος να την παρασύρει και για πρώτη φορά μετά από καιρό κάνει κάτι για εκείνη και είναι καλά. Απατά τον Νικηφόρο, αλλά παρά τις τύψεις που νιώθει δεν μπορεί να το σταματήσει. Καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο, που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Από την άλλη, η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η ίδια συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της Ελένης. Όλα δείχνουν πως το τέλος του γάμου τους είναι κοντά, όμως και οι δύο φοβούνται να το αποδεχθούν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:09