search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Βουλή: Δείτε LIVE στη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία

12.11.2020 09:10
5175418.jpg

 

Η ραγδαία εξάπλωση του ιού στη χώρα καθώς και το lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, έχουν βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό, με την αντιπολίτευση να ασκεί δριμεία κριτική για την κατάσταση στο σύστημα υγείας και την οικονομία.

Δείτε ζωντανά:

Τη συζήτηση, διεξάγεται βάσει του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής. Πρώτος Μιλά ο πρωθυπουργός και ακολουθούν τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων.

Βάσει της διαδικασίας του άρθρου 142Α, οι τοποθετήσεις των αρχηγών πρέπει να είναι σύντομες, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της εξελισσόμενης εφαρμογής των αυστηρών απαγορευτικών μέτρων, αναμένεται να δοθεί άπλετος χρόνος.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα Βουλή, έχουν διεξαχθεί άλλες δύο συνεδριάσεις, σύμφωνα με την ειδική διαδικασία του άρθρου 142Α (ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για θέματα επικαιρότητας), και μία προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, κατόπιν αιτήματος της Φ. Γεννηματά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:31