search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01
MENU CLOSE

Νέο Ηράκλειο: Mυστήριο η εξαφάνιση 29χρονης μητέρας δυο κοριτσιών – Έχει να δώσει σημάδια ζωής 8 μήνες (Photo)

12.11.2020 10:01
Νέο Ηράκλειο: Mυστήριο η εξαφάνιση 29χρονης μητέρας δυο κοριτσιών - Έχει να δώσει σημάδια ζωής 8 μήνες (Photo) - Media

 

Την εξαφάνιση της 29χρονης Δήμητρας Ζιβανού, μητέρας δύο παιδιών,  από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής.

Μιλώντας στο protothema.gr η κόρη της έχει να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη Μαρτίου, ενώ τα δύο κοριτσάκια της, ηλικίας 13 και 10 ετών μένουν με τον πατέρα τους.

“Φοβάμαι πολύ για τη ζωή της κόρης μου γιατί είναι μεγάλο το διάστημα που έχουν χαθεί τα ίχνη της. Είμαι μόνη μου και ο μόνος άνθρωπος που έχω αυτή τη στιγμή είναι η Δήμητρα. Ο πατέρας της έχει πεθάνει ενώ η άλλη κόρη μου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 26 ετών. Την παρακαλώ πολύ αν είναι καλά στην υγεία της να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί γνωρίζει πόσο πολύ την αγαπώ και και ξέρει ότι έχουμε ανάγκη η μία την άλλη γιατί μείναμε μόνες μας” τόνισε η μητέρα της. 

Η Δήμητρα Ζιβανού αγνοείται τους τελευταίους οκτώ μήνες και όλο αυτό το διάστημα η μητέρα της την αναζητούσε μόνη της. Πριν από λίγες μέρες δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο Silver Alert.

Έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατη. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με την Ελληνική Αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:01