search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19
MENU CLOSE

Ιταλία: 81χρονος σύζυγος κάνει καντάδα στη γυναίκα του που «παλεύει» με τον κορωνοϊό (Video)

12.11.2020 10:57
Ιταλία: 81χρονος σύζυγος κάνει καντάδα στη γυναίκα του που «παλεύει» με τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Στο πλευρό της, επί 47 συναπτά έτη, συζύγου του η οποία δίνει την δική της «μάχη» με τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Βόρειας Ιταλίας, θέλησε να βρεθεί πάση θυσία ένας 81χρονος Ιταλός. 

Ο ρομαντικός Stefano Bozzini, καθώς δεν μπορούσε να επισκεφθεί την αγαπημένη του σύντροφο, πήρε το ακορντεόν του και πήγε κάτω από το παράθυρό της για να της κάνει καντάδα.

Ο Stefano, καθισμένος σε μια καρέκλα στον άδειο δρόμο έξω από το νοσοκομείο, έπαιξε μια σειρά από τραγούδια αγάπης με το ακορντεόν του, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα αγαπημένα της γυναίκας του.

Η Carla Sacchi, η σύζυγός του επί 47 έτη, γοητευμένη απόλαυσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου του νοσοκομείου στο Castel San Giovanni, μαζί με άλλους ασθενίς την μουσική παράσταση του Stefano.

Ο Stefano, φορώντας μάσκα προσώπου, καπέλο με φτερό και κόκκινο πουλόβερ, έπαιζε συνεχώς τραγούδια σκορπώντας αγάπη και ελπίδα σε όλους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1973 και ο Stefano έμαθε να παίζει το ακορντεόν μόνος του, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA .

Ο Stefano είναι συνταξιούχος μέλος του ορεινού πεζικού Alpini του ιταλικού στρατού και το καπέλο που φοράει στο βίντεο είναι μέρος της στολής τους.

Το ψευδώνυμό του στη μονάδα ήταν «Gianni Morandi of the Alpines» επειδή έπαιζε πάντα το ακορντεόν.

«Ήταν ηλιόλουστο, θα έπαιζα ξανά όλη μέρα», είπε ο Stefano στην ANSA.

Η συναισθηματική ιστορία έγινε έκτοτε viral στα κοινωνικά μέσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10