search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Τα «έδωσε όλα» η Miley Cyrus: Σέξι διαβολάκι και γυμνή σε… φέρετρο (Photos)

12.11.2020 16:42
Τα «έδωσε όλα» η Miley Cyrus: Σέξι διαβολάκι και γυμνή σε... φέρετρο (Photos) - Media

 

H Miley Cyrus, εκτός από διάσημη και επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι και μια πανίσχυρη pop icon, κάτι που φροντίζει να το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία.

Έτσι, όταν ο φωτογράφος Vijat Mohindra της ζήτησε να ποζάρει για το νέο του βιβλίο με φωτογραφίες, η Miley φρόντισε να κάνει τα δικά της και να ξεχωρίσει.

 

Δύο από τις φωτογραφίες που ο φωτογράφος ανέβασε στο Instagram ήδη προκάλεσαν σούσουρο: στην πρώτη εμφανίζεται ως διαβολάκι με κόκκινο latex κορμάκι και διαφανές κολάν, μαζί με κερατάκια και τρίαινα.

 

Και στη δεύτερη είναι γυμνή σε… φέρετρο με λουλούδια να καλύπτουν τα «επίμαχα» σημεία και την ίδια να κάνει μια γκριμάτσα μεταξύ θυμού και αηδίας.

Τα κέρδη από το βιβλίο θα πάνε σε ΜΚΟ που έχει ιδρύσει η Miley Cyrus, η οποία επικεντρώνεται σε νεαρά άστεγα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24