search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Πλήγμα για την Ελλάδα: Εκτός «ασφαλών χωρών» από τη Βρετανία

12.11.2020 19:20
Πλήγμα για την Ελλάδα: Εκτός «ασφαλών χωρών» από τη Βρετανία - Media
 
Η Βρετανία αφαίρεσε την ηπειρωτική Ελλάδα από τη λίστα των «ασφαλών χωρών», γεγονός που σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να μπαίνουν σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες μετά την άφιξή τους στη χώρα.
 
Ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς διευκρίνισε ότι πέντε ελληνικά νησιά, η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος και η Κως, παραμένουν στη λίστα των «ασφαλών περιοχών» και για όσους ταξιδεύουν από εκεί δεν θα επιβάλλεται καραντίνα.
 
Από την άλλη πλευρά, στη λίστα των «ασφαλών χωρών» προστέθηκαν το Μπαχρέιν, η Χιλή, η Ισλανδία, η Καμπότζη, το Λάος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και τα νησιά Τερκς και Κάικος.
 
Η Βρετανία σημείωσε σήμερα ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού από την έναρξη της καραντίνας, με 33.470 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο.
 
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, προχώρησε σε πανεθνικό lockdown διάρκειας ενός μήνα, εν μέσω του φόβου ότι η αύξηση των μολύνσεων θα οδηγήσει σε κατάρρευση το σύστημα υγείας.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33