search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου που έχει πεθάνει» (Video)

13.11.2020 08:57
Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου που έχει πεθάνει» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Σοφία Αρβανίτη το βράδυ της Πέμπτης, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην επάνοδό της στη μουσική και τη δισκογραφία, έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας.

Παρουσίασε, λοιπόν, νέο της τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Αν Μια Μέρα Σε Χάσω» που, μάλιστα, ηχογράφησε την περίοδο της πρώτης καραντίνας, κάτω από άκρα μυστικότητα. 

«Μπήκα στη μουσική, αυτή τη φορά, χωρίς να με κυνηγάει κάποιο συμβόλαιο από δισκογραφική εταιρεία. Τώρα, αυτές οι παραγωγές που κάνω θέλω να είναι άψογες. Αν κάτι δεν μου αρέσει, δεν θέλω να βγει. Το “Αν Μια Μέρα Σε Χάσω” μας πήρε έξι μήνες για να βγει. Όταν είσαι εξαφανισμένη για χρόνια και θέλεις να ξαναμπείς στα πράγματα δεν είναι εύκολο, αλλά μ’ αρέσει» τόνισε. 

«Αντιπαθώ το σκυλάδικο»

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, η Σοφία Αρβανίτη θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου. Ωστόσο, εκφράζει μια δυσαρέσκεια αναφερόμενη στο λαϊκό τραγούδι, καθώς όταν εδραιώθηκε ανάγκασε και τις ποπ τραγουδίστριες να προσαρμοστούν στο ρεπερτόριο αυτό προκειμένου  να βγάλουν τα προς το ζην.

«Ξενέρωσα όταν εδραίωσε τη θέση του το λαϊκό και έπρεπε εμείς οι ποπ τραγουδίστριες να βγούμε στις πίστες.  Αντιπαθώ το σκυλάδικο γιατί είναι περιορισμένο στιχουργικά γιατί διαχωρίζει τον άνδρα και τη γυναίκα. Το βρίσκω επαναλαμβανόμενο» επισήμανε.

«Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει»

Τέλος, η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για τον αδελφό της, που έχει φύγει από τη ζωή. Μια μεγάλη απώλεια που δεν έχει ξεπεράσει. 

«Μπορεί να ακούγεται “κάπως”, αλλά πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει. Τον χρειάζομαι στη ζωή μου. Υπάρχει και στα τραγούδια μου, ειδικά σε ένα πρόσφατο που έχει τίτλο “Παλιοσκυλού”» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32