search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Ασθενής με κορωνοϊό, τρώει καυτερές σάλτσες και κρεμμύδια για να δείξει σε όλους ότι έχει καταστραφεί η γεύση του (Video)

13.11.2020 13:57
Ασθενής με κορωνοϊό, τρώει καυτερές σάλτσες και κρεμμύδια για να δείξει σε όλους ότι έχει καταστραφεί η γεύση του (Video)  - Media

 

Μια από τις παρενέργειες του κορωνοϊού σε όσους προσβληθούν είναι και η απώλεια της γεύσης αλλά και της όσφρησης. Δηλαδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το γλυκό από το αλμυρό, το ξινό από το καυτερό και δεν μπορεί επίσης να ξεχωρίσει μυρωδιές. 
Ο 30χρονος tik toker Ράσελ Ντόνελι ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό και έχασε τη γεύση του ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο να δείχνει στον κόσμο πως ότι και να τρώει αφού έχει χάσει την γεύση δεν καταλαβαίνει τι είναι. 
Αρχικά τρώει ένα κρεμμύδι στη συνέχεια πίνει ξινό χυμό λεμονιού και στο τέλος τρώει με το κουταλάκι πάστα από σκόρδο. Τίποτε από όλα αυτά δεν κατάλαβε τι ήταν, ούτε καν ένιωσε κάψιμο ή ξινίλα. 
«Τίποτα. Δεν μπορώ να γευτώ τίποτα» λέει ο Ράσελ και συνεχίζει: «Πρόσφατα διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό και έχω χάσει τη γεύση μου. Συνεχώς όλοι μου λένε να προσπαθήσω να δοκιμάσω πράγματα με δυσάρεστη γεύση. Τα μόνα πράγματα που βρήκα στο σπίτι μου να δοκιμάσω ήταν κάποιες τροφές με πολύ έντονη γεύση και το έκανα για να δουν πώς είναι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42