04/03/2021 14:05:58

Γονείς πετούν τα παιδιά τους επάνω από την κλειδωμένη πόρτα για να μπουν στο σχολείο

Γονείς πετούν τα παιδιά τους επάνω από την κλειδωμένη πόρτα για να μπουν στο σχολείο  - Media

 

Στην Αβινιόν της Γαλλίας οι αργοπορημένοι γονείς ενός σχολείου, επειδή είναι κλειστή η πόρτα, τα παίρνουν αγκαλιά και τα πετάνε επάνω από την κλειδωμένη πόρτα για να μπουν στο σχολείο. 
Η πύλη έχει ύψος δυο μέτρων και κλείνει ακριβώς στις 8 το πρωί. Ανοίγει μετά κατά το σχόλασμα στις 3 το μεσημέρι. Και αυτό γίνεται μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε σχολεία της χώρας, ως μέτρο ασφαλείας. 
Και εάν κάποιος αργοπορήσει και πάει 8.01, η πόρτα δεν ανοίγει με τίποτε και για κανέναν. Οπότε οι γονείς πετάνε από πάνω τα παιδιά τους. Το σχολείο όμως ζήτησε να σταματήσει αυτή η τακτική και είπε πως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και καλό θα είναι αντί να πετάνε τα παιδιά από την πόρτα να βρίσκονται στην ώρα τους ενώ η πόρτα είναι ανοιχτή. 
Μάλιστα έχουν βάλει και πινακίδες έξω που γράφουν: «Δεν ρίχνω τα παιδιά μου πάνω από την πύλη» και έχουν φτιάξει ένα μεγάλο γκράφιτι που δείχνει έναν γονέα να πετάει το παιδί του από την πόρτα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.