search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:30
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Να κλείσω με τίτλο το 2020»

13.11.2020 18:17
Τσιτσιπάς: Απαντά στους επικριτές του για το Ντουμπάι - «Απλά, τους λυπάμαι» (Video/Photo) - Media

 

Ο νικητής του 2019, Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον στόχο του στο ATP Finals 2020 και τον Ράφα Ναδάλ.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις σ’ ένα τουρνουά για να υπερασπιστείς τον τίτλο που έχεις κατακτήσει και πόσο μάλλον όταν το τουρνουά είναι το ATP Finals στο οποίο συμμετέχουν 8 παίκτες του top-10.

Σ’ αυτή τη θέση είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο νικητής του ATP Finals 2019 κάνει όνειρα για τίτλο στην O2 Arena του Λονδίνου και το 2020 αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην έχει ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

«Σε μια περίεργη σεζόν όπως η φετινή, το καλύτερο για μένα θα ήταν να την κλείσω μ’ έναν τίτλο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Λονδίνο.

Νιώθω καλύτερα από τη Βιέννη και ελπίζω να μην έχω ενοχλήσεις από τον τραυματισμό στο Roland Garros», είπε μεταξύ άλλων ο 22χρονος Έλληνας στη συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τον όμιλο του (Ναδάλ,Τιμ, Ρούμπλεφ) και έχρισε φαβορί τον Ισπανό:

«Θα πρέπει να βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω τον Ναδάλ. Είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Είναι το φαβορί του ομίλου και εάν θες να αποδείξεις την αξία σου θα πρέπει να τον κερδίσεις».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:30