search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Πάτρα: Σοκ με αστυνομικό που απειλεί με εκτόξευση δακρυγόνου σε ευθεία βολή – Βιαιότητες των ΜΑΤ σε διαδηλωτές (Video)

14.11.2020 13:55
Πάτρα: Σοκ με αστυνομικό που απειλεί με εκτόξευση δακρυγόνου σε ευθεία βολή - Βιαιότητες των ΜΑΤ σε διαδηλωτές (Video) - Media

 

Με άγριο ξύλο «επετεύχθη» η προσαγωγή περίπου 20 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πάτρα, των οποίων το μόνο «παράπτωμα» ήταν ότι επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν διαδήλωση.

Τις βιαιότητες των αστυνομικών έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο της ιστοσελίδας flamis.gr. Σε αυτό «συλλαμβάνονται» επ’ αυτοφώρω αστυνομικοί να σχηματίζουν κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές,  να τους ακινητοποιούν με ξύλο και να τους προσάγουν όπως – όπως,  χωρίς να τηρείται, όπως κατήγγειλε δικηγόρος των προσαχθέντων, κανένα μέτρο για την αποφυγή συνωστισμού.

Σοκ στο μεταξύ προκαλεί η συμπεριφορά αστυνομικού ο οποίος φαίνεται να απειλεί πρόσωπα (τα οποία δεν καταγράφονται από την κάμερα) με το «πιστόλι» (συσκευή) εκτόξευσης δακρυγόνων -τουλάχιστον δύο φορές- σε ευθερία βολή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24