search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:11
MENU CLOSE

Ελεύθεροι οι 91 συλληφθέντες από Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη

14.11.2020 14:46
Ελεύθεροι οι 91 συλληφθέντες από Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη - Media

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι 91 συλληφθέντες από την επέμβαση της αστυνομίας, την Παρασκευή στο Πολυτεχνείο και στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για σειρά αδικημάτων και επιβλήθηκαν σε όλους πρόστιμα των 300 ευρώ για Covid-19.

Ειδικότερα, οι 66 βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης μέτρων για πρόληψη ασθενειών και ψευδή κατάθεση (δεν δέχτηκαν να δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα).

Σε βάρος των υπόλοιπων 25, που συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών, εμπρησμό και προσβολή συμβόλων (έκαψαν σημαία), φθορά ξένης περιουσίας (σύμφωνα με την αστυνομία προξένησαν φθορές στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, κάτι που αμφισβητούν φοιτητικοί σύλλογοι) και ψευδή κατάθεση καθώς δεν δέχτηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Η δικογραφία θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για τις διώξεις και θα ορίσει τακτική δικάσιμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07