search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04
MENU CLOSE

Πολυτεχνείο: Πώς σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης την απαγόρευση συγκεντρώσεων

15.11.2020 07:20
Πολυτεχνείο: Πώς σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης την απαγόρευση συγκεντρώσεων - Media

 

Με δύο διαδοχικά tweets σχολίασε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια το τετραήμερο του Πολυτεχνείου.

Στην πρώτη ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης «ανέβασε» το ΦΕΚ της απαγόρευσης με το σχόλιο «Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ σε νέες Μητσοτακικές περιπέτειες…»

Στη δεύτερη ανάρτηση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανήρτησε εξώφυλλο εφημερίδας από τον Νοέμβριο του 1973, όταν κατά την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από τη χούντα επιβλήθηκε καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σχολιάζοντας «και εις ανώτερα κύριε Μητσοτάκη».

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είχε δηλώσει ότι πορεία για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιούσε μια μικρή αντιπροσωπεία του κόμματος, με όλα τα μέτρα προστασίας, με τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να απαντά ότι όσοι διαδηλώσουν θα συλληφθούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04