search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:32
MENU CLOSE

The Crown: Έξαλλος με τον νέο κύκλο ο πρίγκιπας Κάρολος – Στο επίκεντρο ο γάμος του με την Νταιάνα

15.11.2020 12:41
The Crown: Έξαλλος με τον νέο κύκλο ο πρίγκιπας Κάρολος - Στο επίκεντρο ο γάμος του με την Νταιάνα - Media

 

Τις αντιδράσεις του βρετανικού παλατιού και του ειδικότερα του πρίγκιπα Κάρολου έχει προκαλέσει η 4η σεζόν της δημοφιλούς και πολυβραβευμένης σειράς «The Crown» του Netflix. 

Η Daily Mail αποκαλύπτει πως, χθες βράδυ, πριν γίνει η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς, φίλοι του πρίγκιπα Καρόλου εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Netflix και των δημιουργών της σειράς, αλλά και κατά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι ως γνωστό έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για τη συνεργασία τους με τη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας.

«Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα», αναφέρει στενός φίλος του Καρόλου, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

«Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους», αναφέρει άλλη άνθρωπος από το περιβάλλον του πρίγκιπα Καρόλου στην εφημερίδα, τονίζοντας ότι η σειρά «ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 – 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς μας μεταφέρει στα χρόνια της Θάτσερ και καταγράφει τον καταδικασμένο σε αποτυχία γάμο της Diana με τον Κάρολο, τον παράνομο δεσμό του πρίγκιπα με την τωρινή σύζυγό του Camila Parker Bowles, ακόμα και τις διατροφικές διαταραχές της αείμνηστης Diana.

«Το να δείξεις τη Diana να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Αυτές οι σκηνές και η υπενθύμιση του πολύ πικρού διαζυγίου των γονιών του, σίγουρα θα ενοχλήσουν και τον πρίγκιπα William», αναφέρει άλλη πηγή. 

«Ο Δούκας του Κέιμπριτζ έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα», προσθέτει. .

Τέλος, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του πρίγκιπα Κάρολου εκτόξευσαν τα βέλη τους και προς τους Sussexes κατηγορώντας τους πως ήδη πήραν πολλά χρήματα από το παλάτι και τώρα θα πάρουν και από το Netflix. «Οι Meghan & Harry αναλογίστηκαν πως μεγάλο μέρος των εσόδων του Netflix είναι από το The Crown, όταν υπέγραψαν συμφωνία να πάρουν χρήματα από αυτή την πλατφόρμα;», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10