search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:31
MENU CLOSE

MasterChef 5: Πώς θα μετακινηθούν οι υποψήφιοι σεφ από όλη την Ελλάδα λόγω του lockdown

15.11.2020 14:20
«MasterChef»: Οι καθυστερήσεις και η ανησυχία του καναλιού!  - Media

 

Πέμπτη σεζόν για το επόμενο ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» και σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο οποίος ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του μέσα σε συνθήκες lockdown, λόγω κορωνοϊού.

Το κρίσιμο ζήτημα για την παραγωγή είναι πώς θα καταφέρουν να φέρουν στην Αθήνα τους υποψήφους σεφ από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, τους παίκτες δηλαδή που συμμετέχουν στις αρχικές οντισιόν.

Φέτος, λόγω κορωνοϊού, οι κριτές του MasterChef δεν θα ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις για τις οντισιόν και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Η μετακίνηση των παικτών από όλη την Ελλάδα θα εξασφαλιστεί με ειδικές άδειες από τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για παίκτες του MasterChef που θα μεταβούν στην Αθήνα για συγκεκριμένο αριθμό ημερών (2-3 ημέρες) με αυστηρές προδιαγραφές. Οι υποψήφιοι σεφ θα μένουν σε ξενοδοχείο, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στο τραπέζι των λύσεων για το «MasterChef lockdown edition» είχε πέσει και ο «περιορισμός» σε ένα σπίτι των τριών κριτών – Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου – μια ιδέα που δεν θα υλοποιηθεί. Τα γυρίσματα του MasterChef σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ξεκινούν άμεσα.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:31