search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές και στην Επισκοπή Χερσονήσου (Photos)

15.11.2020 14:20
Κακοκαιρία: Μεγάλες καταστροφές και στην Επισκοπή Χερσονήσου (Photos) - Media

 

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου και στο χωριό Επισκοπή.

Έργα υποδομών, οδικό δίκτυο, δίκτυο άρδευσης και ύδρευσης έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές, σύμφωνα με το cretapost.gr. 

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, προχώρησε χθες σε αυτοψία στην περιοχή και ανέφερε ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για μερική διάνοιξη αγροτικών δρόμων.

Στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες από την αυτοψία του στο Facebook: 

«Από τη χθεσινή μου επίσκεψη στα χωριά της Δημοτικής ενότητας Επισκοπής. Πολύ μεγάλες ζημιές σε βασικά έργα υποδομής όπως γεφύρια, δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, καθώς και τεράστιες καταστροφές στο σύνολο της αγροτικής οδοποιίας.  Οι ζημιές στην άρδευση αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση καθώς τα δίκτυα άρδευσης τοποθετούνται συνήθως παρακείμενα στις αγροτικές οδούς με αποτέλεσμα η μετακίνηση των πρανών να κατέστρεψε πολύ μεγάλο κομμάτι του δικτύου άρδευσης- κολεκτέρ και σωληνώσεις.  Με καλή θέληση και λίγη υπομονή θα τα αποκαταστήσουμε όλα. Θα ξεκινήσουμε παντού  και άμεσα, με μερική διάνοιξη των αγροτικών δρόμων για να μπορούν οι αγρότες μας να πάνε στις ελιές τους και θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα με την πλήρη αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και των υπόλοιπων βλαβών. Υπολογίζουμε δε, στη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και της πολιτείας για την αποκατάσταση των υπολοίπων σημαντικών βλαβών», αναφέρει σε αυτή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47