search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Πόσα δεδομένα καταναλώνουν οι διάφορες εφαρμογές στο κινητό

16.11.2020 14:17
Instagram: Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών - Media

 

Αν ας αρέσει να σερφάρετε ή να τσεκάρετε τα email σας  χαλαρά μερικές φορές μες στην μέρα, ξοδεύετε περίπου 60MB την ώρα. Μπαίνετε συχνά στο Facebook (προσεγγιστικά 80MB ανά ώρα) και στο Twitter, αλλά δεν παίζετε πολλά online παιχνίδια, ούτε κατεβάζετε μουσική απευθείας στη συσκευή. Είστε εσείς που χρησιμοποιείτε το Internet από 1 έως 2 ώρες ημερησίως και με 500 MB είστε μια χαρά.

Στα όρια του να το παρακάνετε

Θεωρείστε medium data user και περνάτε αρκετή ώρα ημερησίως στο διαδίκτυο. Κατεβάζετε μερικά παιχνίδια και εφαρμογές τον μήνα, ενώ παίζετε και μερικές ώρες μέσα στην μέρα (προσεγγιστικά 3MB ανά ώρα). Σας αρέσει να παρακολουθείτε videos στο Facebook και το Instagram (περίπου160ΜΒ ανά ώρα) και κατεβάζετε τραγούδια στη συσκευή σας ή ακούτε μουσική μέσω του Spotify. Χρειάζεστε τουλάχιστον 1 GB και κάποιες φορές το ξεπερνάτε.

Ανταλλάσετε πολλά email καθημερινά, συχνά με συνημμένα  αρχεία. Παρακολουθείτε βίντεο στο Youtube αρκετές φορές την εβδομάδα (προσεγγιστικά 300MB ανά ώρα) και κατεβάζετε πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείτε το κινητό σας τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για τα social media και χρειάζεστε πρόσβαση στο internet πολλές ώρες την ημέρα, αν όχι ολόκληρη την μέρα. Σε αυτή την κατηγορία βάζουμε και το Ιnstagram (προσεγγιστικά 700ΜΒ ανά ώρα), το οποίο είναι ασύμφορο σε ό, τι αφορά τα data. Με 3 GB είστε και δεν είστε ok.

Από όλα τα social media, το Instagram καταναλώνει τα περισσότερα δεδομένα.

Κατέβασμα μιας ιστοσελίδας: 1000 kB
Έλεγχος email: 100 kB ανά email
Κατέβασμα αρχείου: 100 kB ανά σελίδα
Κατέβασμα τραγουδιού: 5 MB ανά τραγούδι
Κατέβασμα φωτογραφίας: 2 ΜΒ ανά φωτογραφία
Παρακολούθηση video: 5 MB ανά λεπτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55