search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Φρίκη σε νεκροτομείο της Ρωσίας – Πρώην μοντέλο κατηγορεί τις Αρχές για απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των νεκρών (Videos)

16.11.2020 15:14
Φρίκη σε νεκροτομείο της Ρωσίας - Πρώην μοντέλο κατηγορεί τις Αρχές για απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των νεκρών (Videos) - Media

 

Μοντέλο πήγε σε νεκροτομείο της Ρωσίας για να πάρει τη σορό του πατέρα της, γιατρού που πέθανε από τον κορωνοϊό, και κατέγραψε εικόνες με πτώματα θυμάτων του ιού.

Η 37χρονη Όλγα Καγκαρλίτσκαγια, η οποία είχε στεφθεί Μις Σαμάρα το 2005, πήγε στο νεκροτομείο της πόλης Σαμάρα, όπου οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν να δει πόσα πτώματα σε μαύρες σακούλες ήταν σκορπισμένα μέσα στην εγκατάσταση, σύμφωνα με το East2West News.

Το πρώην μοντέλο κατέγραψε σε βίντεο τις τρομακτικές σκηνές που είδε. «Τα επίσημα στατιστικά μας είναι επτά νεκροί στη Σαμάρα (από κορωνοϊό)» ακούγεται να λέει στο βίντεο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο. «Εδώ βλέπουμε πολύ περισσότερα από επτά» προσθέτει.

Η Καγκαρλίτσκαγια υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι στο νεκροτομείο της αποκάλυψαν πως υπήρχαν πάνω από 50 πτώματα θυμάτων κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της.

Για τον πατέρα της, είπε ότι «αρρώστησε στη δουλειά, εκτελώντας τα καθήκοντά του», και συμπλήρωσε πως ο στρατιωτικός γιατρός αναγκάστηκε να περιμένει δύο ημέρες για ασθενοφόρο ώστε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν για 23 χρόνια.

Τι καταγγέλλει η 37χρονη

Πέθανε μετά από δύο περίπου δύο εβδομάδες αφότου μπήκε σε αναπνευστήρα, δήλωσε η 37χρονη, και ισχυρίστηκε πως οι εργαζόμενοι στο νεκροτομείο της είπαν ότι τα πιστοποιητικά θανάτου των εργαζομένων στον τομέα της υγείας έχουν παραποιηθεί. «Ένας υπάλληλος του νεκροτομείου μου είπε ότι δεν μπορώ να περιμένω αξιόπιστη και ανεξάρτητη έρευνα για την αιτία του θανάτου του πατέρα μου, καθώς δέχονται οδηγίες από το υπουργείο», ανέφερε, προσθέτοντας: «Όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε να μην καταβάλλεται αποζημίωση στις οικογένειες των γιατρών που πέθαναν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Οι ισχυρισμοί της πρώην βασίλισσας ομορφιάς απηχούν τα λεγόμενα του 42χρονου Αλεξέι Ράκσα, πρώην εργαζόμενου στην Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Ρωσίας, που παραιτήθηκε πρόσφατα αφού κατηγόρησε αξιωματούχους για χειραγώγηση των δεδομένων του κορωνοϊού.

Την Κυριακή η Ρωσία ανακοίνωσε ημερήσιο αριθμό 352 θανάτων, αλλά ο Ράκσα πιστεύει πως ο πραγματικός ημερήσιος αριθμός θανάτων κυμαίνεται μεταξύ 2.400 και 2.800 ατόμων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:31