search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί την Τρίτη

16.11.2020 18:22
Κορωνοϊός: Μείωση των κρουσμάτων στην Αττική «δείχνουν» τα λύματα - Media

 

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν στις μετακινήσεις τους οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για απαγόρευση των συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι νεωτέρας, κλειστοί θα είναι με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής του Μετρό. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ταυτόχρονα, από σήμερα Δευτέρα ισχύουν τροποποιήσεις σε δρομολόγια τρόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:55