search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Δείτε πως τιμωρούν στην Ινδονησία όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό (Video

16.11.2020 18:27
Δείτε πως τιμωρούν στην Ινδονησία όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό (Video - Media

 

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι από αυστηρά έως πολύ αυστηρά. Κυρίως αφορούν τσουχτερά πρόστιμα. Όμως στην Ινδονησία έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα για το κορωνοϊό, τιμωρείται με κάμψεις, ή αναλαμβάνει να ξεχορταριάσει ένα οικόπεδο του κράτους, ή ακόμη και να σκάψει τάφους για τους νεκρούς από τον ιό. 
Και δεν είναι λίγες οι οργανώσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταγγέλλουν αυτές τις τιμωρίες ότι είναι ταπεινωτικές και ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με τον τρόπο που επιβάλλονται. Τις τιμωρίες τις επιβάλλει κυρίως ο στρατός. 
Ο Ριβάνλι Αναντάρ μέλος της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων είπε: «Ο στρατός πρέπει να επικεντρώνεται στην Εθνική Άμυνα. Δεν υπάρχει κάποιος δείκτης ή εργαλεία για να μετρήσεις την αποτελεσματικότητα της χρήσης του στρατού στη διαχείριση της πανδημίας. Ο ρόλος τους είναι να μεταφέρουν τους ανθρώπους που είναι θετικοί στον ιό.»
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου John Hopkins, η χώρα είχε μέχρι το Σάββατο περισσότερους από 10.300 θανάτους και 271.000 κρούσματα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:08