search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Εξοργιστικό: Πλουσιόπαιδο γιος Ρουμάνου μεγιστάνα πλένει τα λάστιχα της Λαμποργκίνι του με σαμπάνια (Video)

16.11.2020 19:03
Εξοργιστικό: Πλουσιόπαιδο γιος Ρουμάνου μεγιστάνα πλένει τα λάστιχα της Λαμποργκίνι του με σαμπάνια (Video)  - Media

 

Ο 25χρονος Βίκτορ Μίκουλα δεν έζησε ποτέ του τις κολασμένες ημέρες της δεκαετίας του 80. Δεν βίωσε ποτέ του πείνα, κρύο, σκοτάδι το βράδυ λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν έζησε όπως τα εκατοντάδες χαμίνια στους υπονόμους του Βουκουρεστίου. 
Ο Βίκτρο Μίκολα γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα πλούσιο περιβάλλον χάρη στον μεγιστάνα Ρουμάνο, πατέρα του. Στα 25 του έχει ήδη μια Λαμποργκίνι και κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει. Όπως το να πλύνει τα λάστιχα της με σαμπάνια. 
Στη συνέχεια τα σκούπισε με μάσκα για τον κορωνοϊό και μετά από όλα αυτά ανέβασε το βίντεο στο στο tik tok για να τον δουν οι άλλοι φίλοι του τα άλλα πλουσιόπαιδα της Ρουμανίας. Έγραψε μάλιστα προκλητικά: «Ήμουν περίεργος, ποια από τις δύο σαμπάνιες – Moet Chandon ή Cristal – πλένει καλύτερα τους τροχούς της Lamborghini. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μάσκα, φυσικά, καθώς είναι χρήσιμη για κάτι».
Είναι γιος του Βιορέλ Μίκουλα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων, των ακινήτων, των μέσων ενημέρωσης και του τουρισμού.Το τελευταίο εξάμηνο ο νεαρός ζει στη Ζυρίχη και πηγαινοέρχεται στη Ρουμανία με ένα εξαθέσιο ιδιωτικό τζετ αξίας 6,5 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:48