search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:50
MENU CLOSE

«Γκάφα» του ΑΠΕ-ΜΠΕ προκαλεί την οργή του ΚΚΕ – Παραπλανητική φωτογραφία σε ανάρτηση για τη συγκέντρωση στην πρεσβεία των ΗΠΑ – Τι απαντά το πρακτορείο (Photo)

17.11.2020 13:22
5188648

 

Την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε ανάρτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Twitter, σχετικά με τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μέλη του κόμματος, νωρίτερα, έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση ήταν αρχείου και δεν απεικόνιζε τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ευλαβικά (αποστάσεις, μάσκες, κλπ).

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά από κατακραυγή που δέχθηκε για την παραπλανητική φωτογραφία και από χρήστες των social media, κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, ωστόσο, δεν γλύτωσε από την οργή του Περισσού, ο οποίος έκανε λόγο για προβοκάτσια του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας ότι «η φωτογραφία που συνοδεύει την είδηση είναι από κινητοποίηση προηγούμενων χρόνων. Από την σημερινή κινητοποίηση του ΚΚΕ ακολουθούν φωτογραφίες».

Υπενθυμίζεται ότι και σε άλλη διαδήλωση το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία αρχείου που ήταν παραπλανητική.

ΑΠΕ: Κανένας δόλος

Πάντως το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με ανακοίνωσή του σημείωσε ότι «σχετικά με τη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για να πλαισιώσει το θέμα της σημερινής συγκέντρωσης του ΚΚΕ με αφορμή την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ουδεμία πρόθεση, σκοπιμότητα ή δόλος υπήρξε από την πλευρά του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η ανάγκη για άμεση μετάδοση του γεγονότος, οδήγησε στη χρησιμοποίηση εκ παραδρομής παλαιότερης φωτογραφίας που υπήρχε στο φωτογραφικό μας αρχείο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:47